Reflektioner kring kroppsdelar

SKÖNHET/LIVSSTIL

Benen av idag bör framförallt vara långa och nyvaxade. Fötterna ska vara små, vristerna smala, låren fylliga och knäna ska inte sticka ut...

Tendenser, 20 oktober

Givetvis passar det inte alla. Ben som är fruktansvärt tjocka och korta kan se originella, förunderliga och charmiga ut. Man kan alltid pressa in dom i ett par strumpbyxor med optisk effekt.

Gången bör vara energisk och man ska ha klackar. Allt fler människor börjar bli medvetna om att med benen kan man göra minst lika intressanta saker som med armarna.

Beträffande bröst finns det inget samförstånd. Man pläderar för och föredrar små bröst, försvinnande bröst, för det ser ju verkligen jättebra ut. Men enormt stora bröst är fortfarande mycket gångbara och jag tvivlar på att dom nånsin helt upphör att vara omtyckta.

Man skulle kunna prata länge om det här, men kanske skulle det vara bättre att istället ägna den stunden åt några sit-ups.

Eller make-up.

Älskar ni era kroppar?

Får era kroppar riktig kost? Lever ni i harmoni med dom? Känner ni er som helheter eller som en massa bitar? Kontrollerar ni att era kroppar ser bra ut? Känner ni till kropparnas goda och dåliga sidor?

Ni är ansvariga för dom i sällskapslivet.